Vés al contingut

Viu el Parc

4 Abril 2011

Aquesta setmana us presentem el projecte de Viu el Parc! Un projecte ambiciós dins la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i que ja porta més de deu anys de trajectòria.

Els principals objectius són de vincular les actuacions adreçades a la protecció, la conservació i la divulgació del patrimoni cultural així com del patrimoni natural de cada parc. I aprofitar la peculiar dimensió de les pràctiques culturals vinculades als àmbits del lleure que la gent pot desenvolupar en un espai protegit. I finalment, es pretén intensificar la relació i el diàleg entre els diferents agents culturals de la zona i les administracions locals que conformen cada parc.

Viu el Parc gestiona les activitats culturals als parcs naturals de Montseny, Garraf Olèrdola i Foix, Montnegre i Corredor, Guilleries Savassona, Serralada de Marina, Serralada Litoral, Castell de Montesquiu, i Sant Llorenç del Munt i l’Obach.

Així doncs es realitzen activitats des de febrer fins abril per a petits i grans, com concerts, espectacles infantils, tallers, teatre, trobades…

Les activitats més rellevants són “La Gran Festa al Parc”, la Fira d’Artesans, la Nit d’Estels i el Concurs de Fotografia.

Viu i Riu hem participat amb el Gran Taller de Circ de Viu i Riu als Parcs Naturals del Castell de Montesquiu i de Montnegre i Corredor.

Aquest any ens podreu trobar a la campanya de Viu el Parc a Sant Llorenç del Munt i l’Obach.  Per més informació consulteu el calendari de Viu i Riu.

Aquests son els enllaços per saber més coses del Viu el Parc i de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona:

Viu el Parc

Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: